Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

J62i48r66i 28P47i72l67n59y

4. 8. 2022 9:33

Tento přístup je naprosto špatně. Představa, že svoje děti vychovávám tak, že jim zadarmo dám na co si ukážou, bez jakékoliv snahy pochopit, že jenom prací živ je člověk, vede tam, kam se tito lidé dostali. Čím více jim budeme dávat, tím méně se budou sami snažit. Je to cesta do pekel.

2 0
možnosti
Foto

súhlasím, ale naši politici ani poslanci z EÚ to nechápu...

0 0
možnosti
LJ

Vývoj je vždy rychlejší, než naše řešení problému. Dobře, budeme maximálně využívat fondy, ale během 20 let se počet Romů zdvojnásobí bude jich skoro milion, přičemž počet gadžů klesne, jednak následkem malé porodnosti, jednak kvůli odchodu do zahraničí. Problém tedy bude narůstat. Já jsem z Ostravy, což je město s největším podílem Romů.

2 0
možnosti
Foto

áno, mate pravdu, tak sme si ich za 30 rokov naučili, za socíku by mnohí išli do basy ako príživnici , no socik neospevujem, keď to takto pôjde ďalej v roku 2070 bude na Slovensku Cigáňov viac ako gadžov... takto ukazuje demografia...

0 0
možnosti
  • Počet článků 384
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 907x
Obyčajný človek žijúci s obyčajnými ľuďmi okolo , ale mnohokrát so zaujímavými životnými príbehmi, ktoré má zaujímajú, o ktorých aj píšem a chcem písať.

Seznam rubrik