Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

I48v30o 93C28i51l94i95c96h

4. 6. 2014 11:05

To je fakt šílené ;-€ Pokud by někdo spálil vlajku například NATO (anebo třeba i skautského oddílu z Horní Dolní), tak by ho za to také odsoudili? 8-o

0 0
možnosti
JC

Tak československou vlajku je možno použít jako rohožku a je na to dokonce poskytnuta dotace, zatímco euvlajka požívá stejné ochrany jako kdysi za komunistů vlajka Sovětského svazu?

0 0
možnosti
LU

Pán Varga k tým počtom policajtov,Slovensko ako policajtov vykazuje vyšetrovateľov, kriminálnu políciu, osobitné útvary, finančnú políciu aj dopravnú políciu, čo sú zložky, ktoré v mnohých európskych krajinách aj vo V4 patria pod iné rezorty a v štatistikách teda nefigurujú ako bežní štátni policajti.

0 0
možnosti

Dokázal bych si představit, že policista reagoval unáhleně, přeci jenom, hanobení státní vlajky přečinem je a dotyčný si nemusel uvědomit, že EU není formálně státním celkem (neformálně samozřejmě je). Ovšem nechápu, že to došlo až k soudu... 

Docela mě zajímá, jak to dopadne. Karma jasná.

PS.: Nějaké odkazy na zdroje? Google mě pořád dává odkazy na české stránky, když to budu chtít vyhledat, tak abych psal ve slovenštině a ještě se odhlásil.

1 0
možnosti
LU

"Aj keď vlajka Európskej únie nie je štátnym symbolom, samotná EÚ je integračným zoskupením sui generis, teda združuje 28 štátov a jej rozhodovanie vo svetovom meradle je považované za istý unikát a mala by pociťovať istú vážnosť. Aj keď vám neupierame slobodu prejavu, mala by však mať určité hranice a medze slušnosti," povedala predsedníčka senátu po vyhlásení rozhodnutia. 

http://www.info.sk/sprava/37945/muzi-ktori-pred-hradom-palili-vlajku-unie-dostali-pokutu/

0 0
možnosti
Foto

Žádný státní symbol nemá být chráněn zákonem.

0 1
možnosti
MM

Pane Františku, na vás mám rád, že jste ve svých životních postojích fakt důslednej, a to nemyslím ironicky.. S vašimi názory naprosto nesouhlasím, ale oceňuji vaší názorovou konzistenci.

0 0
možnosti
Foto

Takový jakoby totalitní rozsudek, že?

5 0
možnosti
MP

Pálení jakékoli státní vlajky je hana národa, takže by mělo jít o trestný čin. V případě vlajky EU nemůže jít o trestný čin!!!!! Protože EU není stát, ani národ!!!

4 0
možnosti
KD

K74a14r98e45l 28D19u21b

3. 6. 2014 20:39

Vy asi neumíte číst, že ?

"..Ten modrý ubrus s hvězdičkami ale není státní vlajka, je to jen vlajka mezinárodní organizace,.."

3 0
možnosti

Ten modrý ubrus s hvězdičkami ale není státní vlajka, je to jen vlajka mezinárodní organizace, takže za to je těžko můžou soudit.

4 0
možnosti
MK

To je naprosto absurdní. Pálení jakýchkoli vlajek by mělo podléhat svobodě projevu. Vždyť je to jen hadr.

3 0
možnosti
LU

Vlajka je handra, tak prečo tak reagovala Česká republika prostredníctvom veľvyslanectva na Slovensku ako hanobenie štátneho symbolu neexistujúceho štátu  na handru (československú vlajku), ktorá bola vystavená na zemi po ktorej návštevníci výstavy prechádzali pri výstave Československých suvenírov?

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS